به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، اکنون نحوه صید ماهیها در کنارک و چابهار به روش سنتی و با قایقهای بدون یخچال انجام میشود که در سفر سال گذشته معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این مناطق مصوب شد تا طرح تجهیز لنچهای صیادی منطقه به دستگاههای ماهییاب با حمایت این وزارتخانه پیگیری شود.
در این طرح صیادان در قالب تعاونی ساماندهی و یک دستگاه ماهییاب به آنان داده میشود تا بهراحتی به کار صید و صیادی بپردازند. افزایش صید و درآمد ماهیگیران، جلوگیری از اتلاف زمان و کاهش مصرف سوخت در مناطق ساحلی سیستان و بلوچستان از اهداف اصلی این طرح است.
طرح نصب، راهاندازی و آموزش دستگاه ماهییاب در مناطق ساحلی استان از جمله طرحهای مهم این وزارتخانه برای توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال پایدار (تکاپو) متناسب با ظرفیتهای هر منطقه است. در این راستا و در مرحله نخست یک دستگاه ماهییاب با کمکهای فنی و اعتباری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری صندوق کارآفرینی امید با اعتباری بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تامین، نصب و راهاندازی شد.
مطابق برنامههای طرح ملی تکاپو پس از ارزیابی یک ماهه این دستگاه در دستیابی به اهداف تعیین شده ۳۰ لنچدار برای دریافت این دستگاه در قالب تسهیلات ارزان قیمت به صندوق کارآفرینی امید معرفی خواهند شد. تامین و نصب با کیفیتترین دستگاه، آموزش اولیه و دورهای و خدمات پشتیبانی از جمله خدماتی است که در این زمینه به متقاضیان ارائه خواهد شد.
نظر شما